Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed
Vakantiehuis kopen Nederland

Vakantiehuis kopen in Nederland

 • Unieke locaties in de natuur
 • Voor eigen gebruik of verhuur
 • Duurzaam investeren

Vakantiewoning kopen in Nederland

Bent u van plan om een vakantiewoning te kopen in Nederland? Er zijn verschillende redenen voor het kopen van een vakantiehuis. Misschien wilt u een vakantiehuis gebruiken als tweede woning of ziet u de woning als investering voor de toekomst. Bij Enjoy Resorts is het mogelijk om een vakantiewoning te kopen voor (recreatief) eigen gebruik of als investering door deze te verhuren. De resorts van Enjoy zijn gelegen in Noord-Brabant en Gelderland en bieden veel rust en ruimte. Zo kunt u gemakkelijk genieten van alles wat de omgeving u te bieden heeft. Ontdek hieronder alle mogelijkheden voor een vakantiewoning.

 

Vakantiehuisje kopen voor de verhuur

Wanneer u een vakantiewoning wilt kopen in Nederland om deze te verhuren zal onze ervaren verhuurorganisatie u volledig ontzorgen. Ze zullen zorg dragen voor de verhuur en het beheer van de vakantiewoning. Het rendement bij verhuur is afhankelijk van de keuze die u maakt bij de aankoop van de woning. Dus of u kiest voor het verhuren van een woning of het verhuren van een woning in combinatie met eigen gebruik. Naast een vast rendement is het ook mogelijk om bij Enjoy Resort Vastgoed te kiezen voor een variabel rendement.

  Ik wil een vast rendement ontvangen

  U investeert in een recreatiewoning bij Enjoy Resorts en stelt het volledig beschikbaar voor de verhuur. U ontvangt een vast rendement.

   

  Ik wil een variabel rendement ontvangen

  Op het moment dat u zelf geen gebruik maakt van de woning is deze beschikbaar voor de verhuur. Het rendement is afhankelijk van de bezetting.

  Ik wil de woning zelf gebruiken

  U koopt een recreatiewoning voor eigen gebruik en profiteert van de waardeontwikkeling van de woning. Permanente bewoning is niet toegestaan. 

Investeren in een vakantiewoning in Nederland

Een vakantiewoning kopen in Nederland doet u bij Enjoy Resorts. Het grote voordeel van een vakantiewoning kopen bij Enjoy is de keuze uit drie verschillende resorts. De resorts zijn gelegen in natuurrijke gebieden in de provincies Noord-Brabant en Gelderland. Bij Resort Heezerenbosch in Noord-Brabant is het zelfs mogelijk om te investeren in luxe zorgwoningen. Door de stijgende vraag naar vastgoed biedt dit een waardevaste investering met een aantrekkelijk rendement. Investeren in recreatiefvastgoed is tegenwoordig een uitstekend alternatief voor het traditionele banksparen.

Meer weten over de aankoopmogelijkheden van een vakantiehuis?

Heeft u vragen over de aankoopmogelijkheden of de vakantiewoningen die te koop zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur of vraag de informatiebrochure aan.

 
 

Investeren in recreatief vastgoed

Bent u van plan om te investeren in vastgoed? Ontdek dan de mogelijkheden van recreatief vastgoed bij Enjoy Resorts Vastgoed.

Wat ons eerder gevraagd werd

Wat zijn de verhuurmogelijkheden van een vakantiewoning?

Wanneer u besluit om een vakantiewoning te kopen in Nederland heeft u drie opties. U kunt zelf recreatief gebruik maken van de woning, de woning volledig beschikbaar stellen voor verhuur of een combinatie van beide. Als u voor een combinatie van eigen gebruik én verhuur kiest, ontvangt u een variabel rendement dat afhankelijk is van de bezetting. 

Waar in Nederland zijn de resorts van Enjoy gelegen?

De resorts van Enjoy zijn gelegen in Noord-Brabant en Gelderland. Resort Heezerenbosch en Resort De Bergse Heide zijn gelegen op unieke locaties in Brabant waar u geniet van ruimte, rust en de natuurrijke omgeving. Resort Groot Stokkert in Gelderland is gelegen aan de rand van de Veluwe. Vanwege het prachtige natuurgebied is dit de ideale locatie voor vakantiegangers en natuurliefhebbers.