Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed
Alternatief voor sparen

Alternatief voor sparen

 • Unieke locaties in de natuur
 • Voorkom negatieve rente over uw spaartegoeden
 • Voor eigen gebruik en verhuur

Een alternatief voor sparen

Wat te doen met uw spaargeld? Een vraag die veel mensen bezig houdt. Wanneer u op zoek bent naar een alternatief voor sparen dan is beleggen in vastgoed zeker een interessante optie. Sparen bij de bank levert tegenwoordig weinig rendement op. Met name de negatieve rente is voor velen een goede reden om het spaargeld anders te beleggen. Wanneer u als alternatief voor sparen uw spaargeld wilt beleggen, dient u wel zeker te weten dat u het geld daadwerkelijk kunt missen. Wanneer u deze keuze gemaakt heeft, is het vervolgens interessant om de opties te verkennen. Uw spaargeld beleggen in vastgoed bij Enjoy Resorts is een investering die u een gegarandeerd vast rendement oplevert. Dat is pas een fijn alternatief voor sparen!

Onze resorts

 
 • In het hart van de Brabantse Kempen
 • Luxe vakantiewoningen
 
 
 • Natuurrijke omgeving
 • Centrale ligging
 
 
 • Met verwarmd zwembad
 • Gelegen op de Veluwe
 

Spaargeld beleggen in vastgoed

Bij Enjoy Resort kunt u uw spaargeld beleggen in recreatief vastgoed. Investeren in vastgoed is een ideale belegging door de groeiende vraag naar dit soort vastgoed. Resort Heezerenbosch beschikt over woningen welke volledig zijn ingericht voor verschillende behoeftes. Bij Resort De Bergse Heide en Resort Groot Stokkert kunt u investeren in recreatief vastgoed als een alternatief voor sparen. De prachtige ligging van beide resorts en de faciliteiten maken dat uw beleggingsobject zeer interessant is voor zowel verhuur als voor eigen gebruik. 

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om als alternatief voor sparen te gaan beleggen in vastgoed, heeft u de keuze uit volledig eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie van beide. Het rendement dat u zult ontvangen op het beleggen van uw spaargeld, hangt af van uw keuze.

De verschillende opties:

 • Eigen gebruik: Alleen uzelf maakt op recreatief niveau gebruik van uw woning.
 • Volledige verhuur: De woning wordt volledig beschikbaar gesteld voor verhuur en u ontvangt een vast rendement.
 • Eigen gebruik en verhuur: De woning wordt beschikbaar gesteld voor verhuur maar u kunt de woning ook zelf gebruiken, u ontvangt een variabel rendement.
 

Het rendement van uw spaargeld beleggen

Het rendement dat u ontvangt over de belegging van uw spaargeld komt in de basis voort uit de huurinkomsten van uw woning. Investeren in vastgoed als alternatief voor sparen biedt sowieso een gegarandeerd rendement dat aanzienlijk hoger ligt dan sparen bij de bank. Het exacte rendement hangt af van of u kiest voor volledige verhuur of verhuur in combinatie met eigen gebruik van uw tweede woning. Hoe meer u de woning kunt verhuren, hoe hoger uw rendement. Volledige verhuur maakt het mogelijk om een vast rendement te ontvangen. Gedeeltelijk verhuren levert u een variabel rendement op. Naast het rendement uit huuropbrengsten, profiteert u natuurlijk ook van de waardeontwikkeling van uw woning. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Enjoy Resorts u biedt als alternatief op sparen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs!