Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed
Recreatiewoning kopen

Recreatiewoning kopen bij Enjoy Resorts

 • Investeren in recreatief vastgoed
 • Voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur
 • Resorts in Gelderland en Noord-Brabant

Investeren in een recreatiewoning

Met locaties in Noord-Brabant en Gelderland biedt Enjoy Resorts de uitgelezen kans om te investeren in uw eigen nieuwbouw vakantiewoning. De resorts zijn gelegen in een rustige omgeving waardoor u volledig kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Het concept van Enjoy Resorts gaat verder dan alleen eigen gebruik. In de periodes dat u zelf geen gebruik wilt maken van de woning kunt u de woning beschikbaar stellen voor verhuur. Op deze manier kunt u niet alleen zelf genieten van een vakantieplek, maar ontvangt u ook een aantrekkelijk rendement.

 
 

Of maak een afspraak

 

Bekijk onze recreatiewoningen ⤵

Bekijk het complete aanbod

 

Investeren bij Enjoy Resorts

 
  Verschillende recreatiewoningen

  U heeft de keuze uit verschillende type recreatiewoningen op drie verschillende vakantieparken. Zo kunt u kiezen uit een 2- of 4-persoons recreatiewoning aan het water of in de natuur. 

  Ruim aanbod faciliteiten

  Onze resorts zijn voorzien van verschillende faciliteiten zodat u of uw gasten nooit ver weg hoeven te gaan. Bezoek ons natuurbad met zandstrand en waterglijbaan, ons restaurant of ons verwarmde buitenbad. 

  Uitstekende verhuur en onderhoud

  Bij Enjoy Resorts profiteert u van onze eigen verhuurorganisatie. Zaken als onderhoud en contact met de huurders worden u uit handen genomen. Zo kunt u zorgeloos genieten. 

Ontdek onze resorts