Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed
Stenen recreatiewoning op eigen grond kopen

Recreatiewoning kopen op eigen grond

 
  • Moderne en luxe recreatiewoningen
  • Op ruime eigen kavels
  • In Heeze, Noord-Brabant
  • Geen extra jaarlijkse kosten voor de grond

Stenen recreatiewoning te koop op eigen grond

Heeft u de voorkeur voor een recreatiewoning op eigen grond? Dat begrijpen wij bij Enjoy Resorts maar al te goed. Op die manier loopt u niet tegen onverwachte erfpachtkosten aan en kan u niet zomaar gevraagd worden de vakantiewoning, bij verkoop van het park of faillissement, te verlaten. Bij Enjoy Resorts bieden wij op Resort Heezerenbosch moderne en luxe recreatiewoning aan vanaf 149.500,- geschikt voor 2 en 4 personen. De woning kunt u zelf recreatief gebruiken of beschikbaar stellen voor verhuur. Het liefst een combinatie van eigen gebruik en verhuur? Ook dat is mogelijk! Wilt u alle mogelijkheden weten van een vakantiewoning kopen op eigen grond bij Enjoy Resorts?

 

Bekijk onze recreatiewoning op eigen grond:

 

Bekijk ons complete aanbod

Een vakantiewoning kopen bij Enjoy Resorts

De recreatiewoningen van Enjoy Resorts zijn gelegen op eigen grond in het Noord-Brabantse Heeze. Midden in het bosrijke hart van de Brabantse Kempen kan elk seizoen volop genoten worden van de recreatiewoning, het resort en de omgeving. Binnen 20 minuten fietsen bevindt u zich op de Strabrechtse Heide waar u als natuurliefhebber prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken. Heeft u wat minder met de natuur, dan bent u binnen 15 minuten rijden in Eindhoven! De woningen zijn duurzaam gebouwd en goed geïsoleerd waardoor ze bestendig zijn voor de toekomst. Daarnaast kunnen ze optioneel worden voorzien van zonnepanelen zodat u energiezuinig kunt genieten. Ook fijn voor de portemonnee! Komt u een keer kennismaken met de omgeving en onze vakantiewoningen?

 

Eigen gebruik of profiteren van een aantrekkelijk rendement?

Een stenen recreatiewoning kopen op eigen grond bij Enjoy Resorts kan zoals gezegd voor eigen recreatief gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Bij volledige verhuur profiteert u van een aantrekkelijk rendement van 7%! Dat is een van de voordelen van een vakantiewoning op eigen grond, u betaalt geen erfpachtvergoeding! Wanneer u besluit om de woning zelf te gebruiken en in de periode dat u zelf niet aanwezig bent te verhuren ontvangt u een variabel rendement. Voor de verhuur wordt u ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie! Bij volledig eigen gebruik kunt u op elk moment genieten van uw vakantiewoning. Of het nu is voor een weekendje weg, een plek om remote te werken of een langere vakantie.  

 
    Eigen gebruik
    Verhuur
    Combinatie van beide

Investeren in recreatief vastgoed bij Resort Heezerenbosch?