Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed
Professionele verhuurorganisatie Enjoy Resorts

Volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie

 • Investeren in recreatief vastgoed
 • Resorts in Noord-Brabant en Gelderland
 • Volledig ontzorgd

Zorgeloos genieten van uw investering

Wij snappen dat een recreatiewoning in alle facetten moet voelen als ontspanning. Dankzij de professionele verhuurorganisatie van Enjoy Resorts kunt u zorgeloos genieten van uw investering in recreatief vastgoed. Onze verhuurorganisatie neemt alle zorg uit handen en is continu bezig met het optimaliseren van de verhuur van de vakantiehuizen. Dit om de bezettingsgraad te verhogen en voor u een zo hoog mogelijk rendement te behalen. 

 

De voordelen van onze professionele verhuurorganisatie:

1. Samenwerking met touroperators

Geniet van een optimale bezettingsgraad door onze samenwerking met diverse touroperators in binnen- en buitenland. Door deze manier van werken bent u niet afhankelijk van één organisatie voor de verhuur van uw recreatiewoning. Onze partners hebben directe toegang tot de meest actuele prijzen, foto's en beschrijvingen waardoor u direct profiteert van een betere zichtbaarheid.

2. Volledig verzorgde online marketing

Wij begrijpen het belang van goede online marketing en zorgen er met behulp van ons ervaren marketingbureau voor dat uw vakantiewoning goed zichtbaar is. Het blijven optimaliseren van de online marketing is belangrijk voor de verhuur van uw recreatiewoning. Ons marketingbureau zet zich in om zoveel mogelijk boekingen te genereren en het maximale rendement te halen. 

  Website & Zoekmachine

  Door de online marketing werkzaamheden streven wij naar een zo hoog mogelijk positie in Google. 

  Google Ads

  Door middel van advertenties bovenin Google zichtbaar worden.

  Social Ads

  Door dynamische advertenties via sociale media kanalen zoals Instagram en Facebook.

  Affiliate Marketing

  Door middel van affiliate marketing worden wij zichtbaar bij interesse partijen die onze parken promoten.

3. Altijd de volledige controle over uw recreatiewoning

Bij Enjoy Resorts streven we naar transparantie en controle. Met een persoonlijk account in ons systeem heeft u 24/7 inzicht in reserveringen, facturen en beoordelingen van uw woning. U kunt eenvoudig met ons communiceren en aangeven wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gaan gebruiken. Wij regelen het onderhoud, beheer, de verhuurafrekeningen en wij zorgen dat u maandelijks uw opbrengsten ontvangt door middel van geautomatiseerde verhuurafrekeningen

Ontdek onze parken ⤵