Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed
Vakantiehuis kopen Brabant

Vakantiehuis kopen Noord-Brabant

  • Unieke locaties in de natuur
  • Duurzaam investeren
  • Eigen gebruik & verhuur

Vakantiehuis kopen in Brabant

Brabant staat ook wel bekend als de gezelligste provincie van Nederland! Daar wilt u toch vaker vakantie vieren? Bij Enjoy Resorts heeft u de mogelijkheid een vakantiehuis te kopen in Brabant. Ideaal voor uzelf of voor de verhuur als u graag rendement wilt behalen. Voor het kopen van een vakantiewoning in Brabant heeft u de mogelijkheid om te investeren in recreatief vastgoed. Beide resorts in Brabant liggen op unieke locaties waar u geniet van veel rust, ruimte en de natuurlijke omgeving.

 
 
  • Nieuwbouw bungalows
  • Nabij natuurgebied de Groote Heide
  • Veel rust & ruimte
 
 
  • Centrale ligging
  • Nieuw resort
  • Prachtige omgeving

Een vakantiewoning kopen in Brabant bij Enjoy Resorts

U kunt een vakantiehuisje kopen in Brabant voor recreatief gebruik. Hier kunt u heerlijk zelf op vakantie of de chalet (gedeeltelijk) verhuren voor een aantrekkelijk rendement. Of maak zelf gebruik van het vakantiehuis én verhuur deze en profiteer van een combinatie van beide! Dankzij de centrale ligging van het resort bent u zo in het centrum van Bergen op Zoom óf juist midden in de natuur van De Groote Heide. Geniet volop van deze ideale locatie als u een recreatiewoning koopt in Brabant. En wist u dat de omgeving van Brabant een geliefde vakantiebestemming is voor toeristen? Dat maakt het verhuren van uw vakantiewoning in Brabant nóg makkelijker!

Chalet kopen in Brabant

Een chalet kopen in Brabant is een uitstekende investering. Voor het gebruik van uw tweede huis heeft u verschillende mogelijkheden. Koopt u voor eigen gebruik dan maakt u alleen zelf gebruik van de woning en kunt u hier terecht wanneer u wilt. Let op: permanente bewoning is niet toegestaan. Wilt u een vakantiehuisje kopen in Brabant als belegging? Dan kunt u deze volledig beschikbaar stellen voor de verhuur en ontvangt u een vast rendement. Als laatste mogelijkheid kunt u ook kiezen voor een combinatie tussen eigen gebruik en verhuur. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van de recreatiewoning stelt u deze beschikbaar voor de verhuur. Het rendement bij deze optie is afhankelijk van de verhuuropbrengsten.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een van onze vakantiewoningen in Brabant? Vraag dan vrijblijvend een brochure aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een vakantiehuis kopen in Brabant?

Wanneer u besluit een vakantiehuis te kopen in Brabant profiteert u van diverse voordelen. U kunt immers op elk gewenst moment op vakantie op een fantastische locatie. Daarbij komt dat toeristen Brabant ook een geliefde vakantiebestemming vinden, wat het weer gemakkelijker maakt om uw vakantiehuis te verhuren. Tevens profiteert u van financiële voordelen zoals een aantrekkelijk rendement wanneer u besluit uw vakantiewoning in Brabant (gedeeltelijk) te verhuren. 

Wat is het netto rendement op een vakantiehuis kopen in Brabant?

Dit verschilt natuurlijk of u uw vakantiehuis gedeeltelijk of volledig voor de verhuur beschikbaar stelt. Wanneer u uw vakantiehuis volledig verhuurt ontvangt u de eerste 7 jaar van de 20 jarige looptijd een indicatief rendement van 4% op basis van de aankoopprijs inclusief BTW (6,2% exclusief BTW). Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!