Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed
Vakantiehuis kopen in Brabant

Vakantiehuis kopen in Brabant

Nieuwe recreatiewoningen
Koop al een vakantiewoning vanaf €149.500. Voor recreatief eigen gebruik en/of verhuur.
  • Unieke locatie midden in de natuur
  • Duurzaam investeren
  • Eigen gebruik & verhuur
  • Verhuur door onze professionele verhuurorganisatie

Bourgondisch genieten in uw eigen vakantiewoning in Brabant

Uw eigen recreatiewoning kopen in een van de gezelligste provincies van Nederland? Een plek tussen de prachtige natuurgebieden, de levendige steden en de diverse recreatiemogelijkheden. Bij Enjoy Resorts heeft u nu de mogelijkheid een vakantiehuis te kopen in Brabant, te midden van deze unieke omgeving. Resort Heezerenbosch is gelegen in Heeze op een unieke locatie waar u geniet van veel rust, ruimte en de natuurlijke omgeving. Een plek om zelf te recreëren of als investering om een gegarandeerd rendement van 7% te ontvangen! Ook is een combinatie van beide gebruiksvormen mogelijk, op die manier kunt u dubbel profiteren van uw recreatiewoning in Brabant.

Bekijk onze recreatiewoningen in Brabant:

Investeren in een vakantiewoning in Brabant

U kunt een vakantiehuisje kopen in Brabant voor recreatief gebruik én tegelijkertijd profiteren van een aantrekkelijk rendement. Aangezien de woningen op ons vakantiepark staan kunt u als eigenaar en gast profiteren van de diverse parkfaciliteiten zoals ons restaurant, zwembad en tennisbanen. Het concept van Enjoy Resorts is zo ingericht dat wij de verhuur en het onderhoud op ons nemen. Op die manier kunt u zorgeloos genieten van uw investering. Onze vakantiewoningen in Brabant zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en zijn gelegen op eigen grond waardoor u volledig eigenaar wordt. 

Waarom Enjoy Resorts?

  • Energiezuinige recreatiewoningen
  • Eigen professionele verhuurorganisatie
  • Aantrekkelijk rendement van 7%
  • Eigen gebruik en/of verhuur
  • Al vanaf €149.500,-

Ontdek de schoonheid van Noord-Brabant

Een recreatiewoning kopen in Brabant is een investering waarbij u, ongeacht de gebruiksvorm, kunt genieten van de voordelen van Noord-Brabant. Is het niet door de hoge bezettingsgraad vanwege de populaire regio onder toeristen, dan is het wel dat u deze regio zelf kunt ontdekken. De inwoners van deze regio hebben een gemoedelijke mentaliteit en staan bekend om het bourgondisch genieten. Eindhoven, een van de top 10 best bezochte steden in Nederland, ligt op 15 minuten rijden van Resort Heezerenbosch. Trek er vanuit uw chalet lekker op uit om te shoppen of te genieten in een van de vele restaurants. Liever een dagje uit de drukte? Breng dan een bezoek aan natuurgebied Dommeldal of de Groote Heide waar u kunt genieten van de vele fiets- en wandelroutes. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een van onze vakantiewoningen in Brabant? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek onze resorts in Noord-Brabant:

Resort Heezerenbosch
Reeds opgeleverd, profiteer direct

✔️ Nieuwbouw recreatiewoningen ✔️ Nabij natuurgebied de Groote Heide

Resort De Bergse Heide
De verkoop zal medio 2024 starten

✔️ Centrale ligging in prachtige omgeving ✔️ Nieuwbouw resort

Vragen van eerdere geïnteresseerden:

Wat zijn de voordelen van een vakantiehuis kopen in Brabant?

Wanneer u besluit een vakantiehuis te kopen in Brabant profiteert u van diverse voordelen. U kunt immers op elk gewenst moment op vakantie op een fantastische locatie. Daarbij komt dat toeristen Brabant ook een geliefde vakantiebestemming vinden, wat het weer gemakkelijker maakt om uw vakantiehuis te verhuren. Tevens profiteert u van financiële voordelen zoals een aantrekkelijk rendement wanneer u besluit uw vakantiewoning in Brabant (gedeeltelijk) te verhuren. 

Wat is het nettorendement op een vakantiehuis bij Enjoy Resorts?

Dit is ervan afhankelijk van of u uw vakantiehuis gedeeltelijk of volledig voor de verhuur beschikbaar stelt. Wanneer u uw vakantiehuis volledig verhuurt, ontvangt u de eerste 5 jaar een rendement van 7% op basis van de aankoopprijs inclusief BTW (6,2% exclusief BTW). Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!