Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed
Chalet kopen Brabant

Chalet kopen in Brabant

  • Zorgeloos investeren in een chalet in Brabant
  • Voor eigen gebruik of verhuur
  • Professionele verhuurorganisatie

Chalet kopen in Brabant bij Enjoy Resorts

Bent u op zoek naar een chalet om te kopen in Brabant? Dan bent u bij Enjoy Resorts aan het juiste adres. Bij ons kunt u recreatiewoningen kopen op Resort Heezerenbosch in het schilderachtige Heeze. In deze woningen kunt u zelf verblijven, maar ook kunt u deze laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Een combinatie van verhuur en eigen gebruik is ook mogelijk. Een investering in recreatief vastgoed is erg interessant, want u ontvangt bij ons een aantrekkelijk rendement. Heeft u vragen over het kopen van een chalet in Brabant of wilt u informatie ontvangen over Resort Heezerenbosch? Onze adviseurs helpen u graag verder.

 

Type recreatiewoning die te koop is in Brabant:

 

Chalet te koop in Noord-Brabant

Bij Enjoy Resorts kunt u verschillende chalets kopen in Brabant. De 4-persoons recreatiewoning heeft maar liefst een woonoppervlak van ca. 70 m². Het chalet heeft een open woon-leefruimte en twee slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer die voorzien is van een douche, wastafel en toilet. Buiten de woning vindt u een heerlijk terras. Heeft u interesse om een chalet te kopen in Brabant? Bekijk dan onze brochure.

 
 

Chalets kopen in Brabant bij Resort Heezerenbosch

Investeren in een chalet voor een aantrekkelijk rendement? Het resort Heezerenbosch is mede door de ligging de ideale plek om een chalet te kopen in Brabant. Het resort ligt in het schilderachtige dorpje Heeze aan de grens van het natuurgebied de Groote Heide. Hier vindt u niet alleen mooie bossen, maar ook heide en vennetjes. U of uw gasten kunnen dan ook helemaal tot rust komen in de natuur op dit recreatiepark. In de omgeving is veel te beleven. Hierdoor hoeven u en uw gasten zich niet te vervelen. Het park heeft verschillende faciliteiten, waar u gebruik van mag maken als u een recreatiewoning koopt. 

Bent u geïnteresseerd om een van onze chalets te kopen in Brabant? Vraag dan vrijblijvend een brochure aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Een greep uit de faciliteiten:

  • Natuurbad
  • Restaurant De Boschwachter
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Visvijver
  • Speeltuin