• Zorgeloos investeren in een chalet in Brabant
  • Voor eigen gebruik of verhuur
  • Professionele verhuurorganisatie

Chalet kopen in Brabant bij Enjoy Resorts

Bent u op zoek naar een chalet om te kopen in Brabant? Dan bent u bij Enjoy Resorts aan het juiste adres. Bij ons kunt u recreatiewoningen en zorgwoningen kopen op Resort Heezerenbosch in het schilderachtige Heeze. In deze woningen kunt u zelf verblijven, maar ook kunt u deze laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Ook is een combinatie van verhuur en eigen gebruik mogelijk. Een investering in recreatief vastgoed is erg interessant, want u ontvangt bij ons een aantrekkelijk rendement. Heeft u vragen over het kopen van een chalet in Branbant of wilt u informatie ontvangen over Resort Heezerenbosch? Onze adviseurs helpen u graag verder.

Neem contact met ons op
 

Ons aanbod chalets die te koop zijn in Brabant:

Chalet te koop in Noord-Brabant

Bij Enjoy Resorts kunt u verschillende chalets kopen in Brabant. De 4-persoons recreatiewoning heeft maar liefst een woonoppervlak van ca. 70 m². Het chalet heeft een open woon-leefruimte en twee slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer die voorzien is van een douche, wastafel en toilet. Buiten de woning vindt u een heerlijk terras. Naast recreatiewoningen verkopen wij ook zorgwoningen in Noord-Brabant. Deze zorgwoningen zijn beschikbaar voor 2 personen en hebben een oppervlakte van ca. 50 m². Ook deze woning heeft een open woon-leefruimte en een heerlijk terras. Daarnaast wordt deze chalet opgeleverd met een meubelpakket dat onder andere bestaat uit een zorgbed. Heeft u interesse in om een chalet te kopen in Brabant? Bekijk dan onze brochure.

Vraag de brochure aan
 
 

Chalets kopen in Brabant bij Resort Heezerenbosch

Een chalet kopen in Brabant als tweede woning kunt u ideaal doen op Resort Heezerenbosch. Het resort ligt in het schilderachtige dorpje Heeze aan de grens van het natuurgebied de Groote Heide. Hier vindt u niet alleen mooie bossen, maar ook heide en vennetjes. U of uw gasten kunnen dan ook helemaal tot rust komen in de natuur op dit recreatiepark. Het park heeft verschillende faciliteiten, waar u gebruik van mag maken als u een chalet koopt in Brabant. 

Bent u geïnteresseerd om een van onze chalets te kopen Brabant? Vraag dan vrijblijvend een brochure aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Een greep uit de faciliteiten:

  • Natuurbad
  • Restaurant De Boschwachter
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Visvijver
  • Speeltuin