Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed
Resort Heezerenbosch

Resort Heezerenbosch

Nieuwe recreatiewoningen
Koop al een vakantiewoning vanaf €149.500. Voor recreatief eigen gebruik en/of verhuur.
 
 
  • Investeren recreatie vastgoed
  • Resort in Noord-Brabant
  • Professionele verhuurorganisatie

Resort
Heezerenbosch

Uw eigen paradijs in een bosrijke omgeving

Aan de rand van het schilderachtige dorpje Heeze, verscholen achter diverse verstilde boerderijen is recreatiepark Heezerenbosch gelegen. Met het realiseren van 60 nieuwbouw vakantiewoningen is dit park volop in ontwikkeling. In het aangrenzende natuurgebied de Groote Heide ontmoet u de natuur, met haar afwisselende landschap van bos, heide en idyllische vennetjes. Hier kunt u nog tot rust komen en genieten van de ruimte om u heen. Natuurgebied de Groote Heide vormt dan ook voor ieder een prachtig decor voor een geslaagde vakantie op recreatiepark Heezerenbosch. Heeze, oftewel de Parel van Brabant, ligt in het bosrijke hart van de Brabantse Kempen.

Het natuurgebied de Groote Heide ligt aangrenzend aan recreatiepark Heezerenbosch en op steenworp afstand is de Strabrechtse heide te vinden. Heeze is centraal gelegen nabij de A2 en A67 en op slechts 10 kilometer afstand van Eindhoven en Valkenswaard.

 

Of ontvang onze brochure

 
 
 
 

Uitgelichte vakantiewoningen

Duurzame nieuwbouw recreatiewoningen

Op Resort Heezerenbosch zijn recreatiewoningen geplaatst voor 2 tot 4 personen. Vanaf €149.500,- bent u al eigenaar van een recreatiewoning.
Ontdek onze woningen
 

Verhuur, Beheer & Rendement

Investeren in een (vakantie)bungalow bij Resort Heezerenbosch is een investering zonder zorgen. Onze verhuurorganisatie zal zorg dragen voor de verhuur en het beheer van de woning. U ontvangt de eerste 7 jaar van de 20 jarige looptijd een indicatief rendement van 4% op basis van de aankoopprijs inclusief BTW (6,2% exclusief BTW). Naast de koopovereenkomst tekent u ook een huurovereenkomst met de reeds gecontracteerde zorgexploitant 'Noble Releave Heezerenbosch BV’. De zorgexploitant neemt de kosten voor water, elektra, beheer, verzekeringen en klein onderhoud voor haar rekening.

Heeft u vragen over de investeringsmogelijkheden of wilt u informatie ontvangen over Resort Heezerenbosch? Onze adviseurs helpen u graag verder.

 
 
Bovenaanzicht
 

Uitgelichte faciliteiten

Op het park

Natuurbad

Natuurbad met waterglijbaan, zandstrand en zonneweide
 
Op het park

Restaurant 'De Boschwachter'

Een bijzonder sfeervol café – restaurant in een karakteristieke boerderij
 
Op het park

Verwarmd buitenbad

Door zonnepanelen verwarmd buitenbad met peuterbadje en glijbaan.