Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed
Nieuwbouw recreatiewoning

Een nieuwbouw recreatiewoning kopen

Nieuwe recreatiewoningen
Koop al een vakantiewoning vanaf €149.500. Voor recreatief eigen gebruik en/of verhuur.
 • Nieuwbouw recreatiewoningen
 • Voor 2 tot 4 personen
 • Toekomstbestendig vanwege steenbouw
 • Gelegen in Noord-Brabant

Investeren in een nieuwe vakantiewoning

Bij Enjoy Resorts kunt u een 2- of 4-persoons nieuwbouw vakantiehuis kopen in het Noord-Brabantse dorp Heeze. Een nieuwbouw recreatiewoning biedt u diverse voordelen. Allereerst investeert u in een vakantiewoning met moderne voorzieningen, zoals een luxe keuken, een moderne woonkamer en comfortabele slaapkamers. Daarnaast is de vakantiewoning met oog voor duurzaamheid gebouwd en voldoet de woning aan de nieuwste milieueisen. De woning is daardoor energiezuiniger, dit leidt weer tot lagere energiekosten. De nieuwbouw vakantiehuizen van Enjoy Resorts zijn gelegen op eigen grond op Resort Heezerenbosch. Bent u benieuwd naar alle voordelen? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan!

Waardeontwikkeling bij een nieuwbouw vakantiehuis

Wanneer u investeert in een vakantiewoning is het belangrijk om te kijken naar de toekomstige waarde van de woning. In de huidige recreatieve vastgoedmarkt valt op dat nieuwbouw recreatiewoningen vaak in waarde toenemen. Dit heeft te maken met het feit dat een nieuwbouw park zich ook verder blijft ontwikkelen. Jaarlijks kan dit neerkomen op 1-2% per jaar. Concreet betekent dit voor u dat u profiteert van een aantrekkelijk rendement, een eigen vakantieplek in Noord-Brabant én na verloop van tijd uw investeringsbedrag weer terugverdiend. Wilt u meer weten over de terugverdientijd, de rendementen of de investeringsvormen?

Impressie van onze nieuwbouw vakantiehuizen:

Nieuwe moderne bungalow

  4 personen
  2 Slaapkamers
  Vanaf €149.500,-

Moderne woning met zonnepanelen

  2 personen
  1 Slaapkamers
  Vanaf €295.000,-

Bungalow met eigen grond

  4 personen
  2 Slaapkamers
  Vanaf €299.500,-

Geniet en profiteer van rendement

Bij Enjoy Resorts kunt u een nieuwbouw recreatiewoning kopen om deze vervolgens zelf recreatief te gebruiken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de woning aan te schaffen en deze volledig beschikbaar te stellen voor verhuur, zodat u profiteert van een vast rendement. Als derde optie heeft u de mogelijkheid om beide mogelijkheden te combineren. Zo geniet u zelf van uw recreatiewoning en profiteert u van een aantrekkelijk rendement. Wilt u meer weten over de verschillende gebruiksvormen?

Omgeving Resort Heezerenbosch:

 • Natuurgebied de Strabrechtse Heide
 • Een luxe spa in Heeze
 • 14 kilometer van Eindhoven
 • 20 kilometer van de grens naar België
 • 40 kilometer van attractiepark Toverland

Meer informatie over investeren bij Enjoy Resorts

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Wat zijn de financieringsopties voor een vakantiewoning?

Financieringsopties voor de aankoop van een nieuwbouw vakantiehuis kunnen variëren op basis van uw persoonlijke financiën. Neem contact met ons op voor (financieel) advies en om de mogelijkheden te bespreken. 

Welke faciliteiten zijn er op Resort Heezerenbosch?

De faciliteiten van ons resort kunnen gebruikt worden door u als woningeigenaar, maar ook door uw gasten. Wij bieden tal van horecagelegenheden zoals een beachclub, cafetaria, kantine en restaurant. Ook vindt u bij ons diverse sportieve faciliteiten. Plons in ons zwembad of natuurbad, klauter met de kinderen in de speeltuin, gooi de hengel uit in de visvijver en speel een potje op onze all-weather tennisbaan. Op het park zijn ook twee sanitaire gebouwen en wasfaciliteiten. Genoeg te beleven dus! Kom het park gerust zelf een keer bezichtigen!