Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed
Investeren in een vakantiewoning

Investeren

 • Investeren in recreatief vastgoed
 • Een vast rendement
 • Professionele verhuurorganisatie

Investeren in een vakantiewoning

Investeren in een vakantiewoning wordt steeds populairder en is door de huidige rente een goed alternatief voor banksparen. Enjoy Resorts biedt u de mogelijk om te investeren in recreatief vastgoed. Als makelaar hebben wij een contract met VGZ, waardoor we een gegarandeerd rendement voor 5 jaar kunnen aanbieden. Buiten een mooi rendement profiteert u ook van andere manieren. Heeft u interesse in een vakantiewoning? Lees dan verder en bekijk de investeringsmogelijkheden van Enjoy Resorts.

 

Bekijk het park ⤵

 

De investeringsmogelijkheden

 
  Eigen gebruik

  U koopt een vakantiewoning hij Enjoy Resorts voor eigen gebruik. U maakt hierbij alleen zelf gebruik van uw woning. 

  Eigen gebruik én verhuur

  U investeert in een vakantiewoning. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van u woning, kunt u deze in de tussentijd beschikbaar stellen voor verhuur. 

  Volledige verhuur

  Een investering in een vakantiewoning bij Reliëf Resorts waar u zelf geen gebruik van maakt. U ontvangt voor een periode van 5 jaar 7% rendement. 

Zorgeloos investeren

Investeren in een recreatiewoning wordt steeds populairder. Deze vorm van investeren kenmerkt zich vaak door de grote stabiliteit met een grote kans op een aantrekkelijk rendement. Het rendement zal in de basis bestaan uit de huurinkomsten, maar u profiteert ook van de waardeontwikkeling van de woning. Bij Enjoy Resorts kunt u zorgeloos investeren doordat wij u tijdens het hele proces zullen begeleiden.

 

Investeren in recreatief vastgoed

Bent u van plan om te investeren in vastgoed? Ontdek dan de mogelijkheden van recreatief vastgoed bij Enjoy Resorts Vastgoed. Luxe vakantiewoningen in Nederland.
Lees meer

Belegging met vast rendement

Een belegging met een vast rendement? Dat kan bij Enjoy Resorts Vastgoed. Ontvang een vast rendement tot 6%. Ontvang vrijblijvend advies!
Lees meer

Fiscale aspecten

Bij de aankoop van een zorg- of recreatiewoning in Nederland bij Enjoy Resorts Vastgoed komen fiscale aspecten kijken. Lees hier meer over de fiscale aspecten!
Lees meer
 

Bekijk ons aanbod