Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed
Investeren in een vakantiewoning

Investeringsmogelijkheden

 • Investeren in recreatief vastgoed
 • Een vast rendement
 • Professionele verhuurorganisatie

Investeren in een vakantiewoning

Investeren in een vakantiewoning wordt steeds populairder en biedt voor veel mensen als tweede woning. Een investering in recreatief vastgoed is een waardevaste investering waarbij u bij verhuur ook nog een aantrekkelijk rendement ontvangt. Enjoy Resorts biedt u deze mogelijkheid om te investeren in recreatief vastgoed. Als makelaar hebben wij een contract met VGZ, waardoor we een gegarandeerd rendement voor 5 jaar kunnen aanbieden. Buiten een mooi rendement profiteert u ook van andere manieren. Heeft u interesse in een vakantiewoning? Lees dan verder en bekijk de investeringsmogelijkheden van Enjoy Resorts.

 
 

Bekijk het park ⤵

 
 

Zorgeloos investeren

Investeren in een recreatiewoning wordt steeds populairder. Deze vorm van investeren kenmerkt zich vaak door de grote stabiliteit met een grote kans op een aantrekkelijk rendement. Het rendement zal in de basis bestaan uit de huurinkomsten, maar u profiteert ook van de waardeontwikkeling van de woning. Bij Enjoy Resorts kunt u zorgeloos investeren doordat wij u tijdens het hele proces zullen begeleiden. Er zijn verschillende investeringsmogelijkheden:

 
  Eigen gebruik

  U koopt een vakantiewoning hij Enjoy Resorts voor eigen gebruik. Op deze manier heeft u altijd een vakantiewoning tot uw beschikking. Heerlijk recreatief genieten!

  Eigen gebruik én verhuur

  Wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw woning, kunt u deze beschikbaar stellen voor verhuur. Op deze manier heeft u een eigen plek én ontvangt u een aantrekkelijk rendement.

  Volledige verhuur

  Hierbij stelt u de recreatiewoning volledig beschikbaar voor verhuur. Op deze manier ontvangt u voor een periode van 5 jaar een rendement van 7%!

 

Professionele verhuurorganisatie

Wanneer u ervoor kiest om uw vakantiewoning (gedeeltelijk) te verhuren, dan wordt dit geheel verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie!
Lees meer

Belegging met vast rendement

Een belegging met een vast rendement? Dat kan bij Enjoy Resorts Vastgoed. Ontvang een vast rendement tot 6%. Ontvang vrijblijvend advies!
Lees meer

Fiscale aspecten

Bij de aankoop van een zorg- of recreatiewoning in Nederland bij Enjoy Resorts Vastgoed komen fiscale aspecten kijken. Lees hier meer over de fiscale aspecten!
Lees meer
 

Bekijk ons aanbod