Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed
Belegging met vast rendement

Belegging met vast rendement

Nieuwe recreatiewoningen
Koop al een vakantiewoning vanaf €149.500. Voor recreatief eigen gebruik en/of verhuur.
 • Waardevaste investering in vastgoed
 • Portfolio spreiding
 • Ontvang een gegarandeerd nettorendement

Ontvang een vast rendement bij beleggen

Bent u op zoek naar een belegging met een vast rendement voor een langere looptijd? Dan bent u bij Enjoy Resorts Vastgoed op de juiste plek. Bij Enjoy is het mogelijk om te investeren in recreatief vastgoed. Op drie verschillende resorts, gelegen in Noord-Brabant en Gelderland, heeft u de mogelijkheid om te beleggen met een vast rendement. U ontvangt een vast rendement indien u de recreatiewoning volledig beschikbaar stelt voor de verhuur.

Uitgelicht: ontvang een vast rendement voor 5 jaar

Een vast of variabel rendement?

Bij Resort Heezerenbosch kunt u investeren in nieuwe woningen. Op dit resort worden 60 nieuwbouw woningen gerealiseerd. Als u kiest voor een vast rendement ontvangt u de eerste 7 jaar van de 20-jarige looptijd als belegger een vast nettorendement van 6%. Een investering in vastgoed is een uitstekende manier om uw portfolio te spreiden en, naast een vast rendement, ook te profiteren van de waardeontwikkeling van het object.

Naast een vast rendement is het ook mogelijk om bij Enjoy Resort Vastgoed te kiezen voor een variabel rendement. Dit heeft te maken met de optie die u kiest bij de aankoop van de woning. Zo kunt u ervoor kiezen om de woning volledig te verhuren of om deze gedeeltelijk te verhuren. In de periodes dat u de woning niet verhuurt kunt u de woning zelf recreatief gebruiken. De gehele verhuur zal worden geregeld via onze professionele verhuurorganisatie. Op deze manier kunt u zorgeloos investeren met een vast of variabel rendement bij Enjoy Resorts Vastgoed.

  Vast rendement

  U investeert in een recreatiewoning en stelt deze volledig beschikbaar voor de verhuur. U ontvangt voor langere tijd een vast rendement.

  Variabel rendement

  Op het moment dat u zelf geen gebruik maakt van de woning is deze beschikbaar voor de verhuur. Het rendement is afhankelijk van de bezetting en dus variabel.

  Eigen gebruik

  U investeert in een woning voor eigen gebruik. Omdat u niet verhuurt ontvangt u geen rendement. U profiteert wel van de waardeontwikkeling van de woning.

Meer weten over de rendementen bij beleggen?

Heeft u vragen over de investeringsmogelijkheden en rendementen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur of vraag de informatiebrochure aan. Zit u met vragen over de individuele fiscale gevolgen van investeren in vastgoed? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met uw fiscaal adviseur.