• Waardevaste investering in vastgoed
  • Portfolio spreiding
  • Ontvang een gegarandeerd netto rendement

Ontvang een vast rendement bij beleggen

Bent u op zoek naar een belegging met een vast rendement voor een langere looptijd? Dan bent u bij Enjoy Resorts Vastgoed op de juiste plek. Bij Enjoy is het mogelijk om te investeren in zorgvastgoed of in recreatief vastgoed. Op drie verschillende resorts, gelegen in Noord-Brabant en Gelderland, heeft u de mogelijkheid om te beleggen met een vast rendement. U ontvangt een vast rendement indien u de zorg of recreatiewoning volledig beschikbaar stelt voor de verhuur.

Ontdek het aanbod

Belegging met vast rendement

Bij Resort Heezerenbosch kunt u investeren in nieuwe zorgwoningen. Op dit resort worden 60 nieuwbouw woningen gerealiseerd met daarin 120 zorgwoningen. De eerste 7 jaar van de 20-jarige looptijd ontvang u als belegger een vast netto rendement van 6%. Door de dubbele vergrijzing en de toegenomen welvaart is er veel vraag naar alternatieve zorgconcepten. Daardoor is een investering in zorgvastgoed een uitstekende manier om uw portfolio te spreiden en, naast een vast rendement, ook te profiteren van de waardeontwikkeling van het object.

Uitgelicht: ontvang een vast rendement voor 7 jaar

Resort Heezerenbosch

Onze verhuurorganisatie zal zorg dragen voor de verhuur en het beheer van de woning. Naast de koopovereenkomst tekent u ook een huurovereenkomst met de reeds gecontracteerde zorgexploitant 'Releave Heezerenbosch BV’. De zorgexploitant neemt de kosten voor water, elektra, beheer, verzekeringen en klein onderhoud voor haar rekening.
Ontdek de mogelijkheden

Een vast of variabel rendement?

Naast een vast rendement is het ook mogelijk om bij Enjoy Resort Vastgoed te kiezen voor een variabel rendement. Dit heeft te maken met de optie die u kiest bij de aankoop van de woning. Zo kunt u ervoor kiezen om de woning volledig te verhuren of om deze gedeeltelijk te verhuren. Daarnaast is recreatief eigen gebruik ook mogelijk in de vorm van een tweede huis. De gehele verhuur zal worden geregeld via onze professionele verhuurorganisatie. Op deze manier kunt u zorgeloos investeren met een vast of variabel rendement bij Enjoy Resorts Vastgoed.

Ik wil een vast rendement ontvangen

U investeert in een recreatie- of zorgwoning en stelt deze volledig beschikbaar voor de verhuur. U ontvangt voor langere tijd een vast rendement.

 

Ik wil een variabel rendement ontvangen

Op het moment dat u zelf geen gebruik maakt van de woning is deze beschikbaar voor de verhuur. Het rendement is afhankelijk van de bezetting en dus variabel.

 

Ik wil de woning zelf gebruiken

U investeert in een woning voor eigen gebruik. Omdat u niet verhuurt ontvangt u geen rendement. U profiteert wel van de waardeontwikkeling van de woning.

 

Meer weten over de rendementen bij beleggen?

Heeft u vragen over de investeringsmogelijkheden en rendementen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur of vraag de informatiebrochure aan. Zit u met vragen over de individuele fiscale gevolgen van investeren in zorgvastgoed? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met uw fiscaal adviseur.

 
Brochure aanvragen Neem contact met ons op