Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed

Tweede woning kopen

  • Zorgeloos investeren
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Voor eigen gebruik of verhuur

Tweede huis kopen in Nederland

Heeft u altijd al een tweede huis willen kopen in Nederland? Dan is investeren in recreatief vastgoed bij Enjoy Resorts wellicht een mooie kans voor u. Enjoy Resorts heeft een ruim aanbod met vakantiewoningen en is gespecialiseerd in woningen op vakantieparken. Wanneer u kiest voor een tweede woning bij Enjoy kunt u kiezen uit verschillende investeringsmogelijkheden. Zo kunt u een tweede huis kopen voor de verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, bij Enjoy Resorts investeert u zorgeloos in een tweede woning.

 
 

Tweede huis kopen voor verhuur

Een tweede huis kopen als belegging is een duurzame en waardevaste investering. U ontvangt een aantrekkelijk rendement dankzij de huurinkomsten van de woning. De hoogte van het rendement is echter wel afhankelijk van de gebruiksvorm die u kiest. Kiest u ervoor een combinatie van eigen gebruik en verhuur toe te passen, dan zijn de huurinkomsten variabel. Het rendement is dus afhankelijk van de bezetting van de woning. Wilt u liever zekerheid en een vast rendement ontvangen over uw investering? Ook dat is mogelijk, kies dan voor volledige verhuur. Investeert u in vastgoed voor eigen gebruik? Dan ontvang u geen inkomsten vanuit de verhuur. Echter, profiteert u natuurlijk wel van de waardeontwikkeling van het object. Wanneer u besluit een tweede woning te kopen heeft zijn er dus 3 verschillende gebruiksvormen mogelijk:

 
 

Onze resorts:

Ik wil de woning zelf gebruiken

U investeert in een vakantiewoning voor eigen gebruik. Met deze optie maakt u alleen zelf recreatief gebruik van de woning. Permanente bewoning is niet toegestaan. 

 

Ik wil een vast rendement ontvangen

U investeert in een vakantiewoning en stelt deze volledig beschikbaar voor de verhuur. U zult voor een langere tijd een vast rendement ontvangen.

 

Ik wil een combinatie van beide

Op het moment dat u zelf geen gebruik maakt van de woning is deze beschikbaar voor de verhuur. Het rendement is afhankelijk van de verhuuropbrengsten.

 

Onze resorts:

Resort Groot Stokkert

De verkoop van Resort Groot Stokkert start eind 2024! Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, meldt u aan voor meer informatie.
 

Tweede huis kopen in Nederland bij Enjoy Resorts

Wanneer u besluit een bungalow te kopen om te verhuren dan kunt u bij Enjoy Resorts rekenen op onze professionele verhuurorganisatie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuur en het beheer van de vakantiewoning en kunt u met een gerust gevoel genieten van uw investering. Enjoy Resorts telt 3 locaties namelijk Resort Heezerenbosch, Resort De Bergse Heide en Resort Groot Stokkert, allen gelegen op prachtige en natuurrijke plekken. Wilt u graag een tweede huis kopen in Nederland? Dan kan een woning op een van onze 3 locaties binnenkort van u zijn. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met onze adviseurs, zij helpen u graag.

 
 

Investeren in een tweede huis in Nederland