Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed
Bungalow kopen

Een bungalow kopen

  • Moderne en hoogwaardige bungalows
  • Voor eigen gebruik of verhuur
  • Maak gebruik van ons zwembad en sport & spelmogelijkheden

Koop uw eigen (vakantie)bungalow

Overweegt u om een bungalow te kopen? Een slimme keuze! Bij Enjoy Resorts bieden wij vakantiebungalows te koop aan op ons vakantiepark in Noord-Brabant, of het nu gaat om een investering of voor persoonlijk gebruik. Onze 2- tot 4-persoons bungalows zijn te koop vanaf €149.500 en creëren voor u of uw gasten onvergetelijke vakantieherinneringen. Onze resorts zijn gelegen op prachtige locaties met een ruim aanbod aan parkfaciliteiten, zoals tennisbanen, een natuurbad, zwembad, horeca en diverse sport- & spelmogelijkheden. Ontdek de voordelen van het bezitten van een vakantiebungalow bij Enjoy Resorts. 

Ontdek onze bungalow woningen:

Een vakantiebungalow kopen bij Enjoy Resorts

Onze gloednieuwe vakantiebungalows zijn uitgerust met moderne voorzieningen en bieden het comfort dat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf. De woningen hebben grote ramen waardoor er voldoende lichtinval is en u in elk seizoen prachtig uit kan kijken op de weide omgeving. Als u de deuren openslaat staat u direct op uw eigen buitenterras waar u met zomers weer heerlijk kan zitten. De bungalows kunnen gekocht worden in Noord-Brabant op een prachtige locatie die perfect geschikt is om tot rust te komen en te genieten van de natuur. Doordat de bungalows op een vakantiepark staan kunnen u en uw gasten altijd gebruik maken van de parkfaciliteiten. U hoeft het dus nooit ver weg te zoeken! Wilt u de woningen zelf komen bezichtigen?

 

Investeren bij Enjoy Resorts

Bij Enjoy Resorts kunt u investeren in prachtige vakantiebungalows in Noord-Brabant. U kunt ervoor kiezen om de bungalow zelf recreatief te gebruiken of (gedeeltelijk) beschikbaar te stellen voor verhuur. Op het moment dat u de woning gaat verhuren ontvangt u een vast nettorendement van 6%. Daarnaast verzorgt onze professionele verhuurorganisatie de complete verhuur en het onderhoud van uw vakantiebungalow. Doordat wij een koppeling hebben met diverse touroperators en de (online) marketing door ons wordt verzorgd werken wij met een zo optimaal mogelijke bezettingsgraad. Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden?

Waarom Enjoy Resorts:

  • Vast nettorendement van 6%
  • Maak gebruik van de parkfaciliteiten
  • Profiteer van onze verhuurorganisatie
  • Een eigen plek om vakantie te vieren
  • Begeleiding tijdens het gehele proces

Wilt u meer informatie?

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een bungalow?

De aanschaf van een vakantiebungalow gaat niet over één nacht. Er zijn veel verschillende facetten waar u rekening mee dient te houden. Allereerst is het belangrijk om voor uzelf duidelijk te krijgen in welke vorm u de woning wilt gaan gebruiken. Wilt u de woning zelf recreatief gaan gebruiken of beschikbaar stellen voor verhuur? Daarnaast dient u ook rekening te houden met hoe u de bungalow wilt gaan financieren. Wilt u dit met volledig eigen vermogen financieren of wilt u een hypotheek afsluiten. Hiervoor kunt u het best contact opnemen met een hypotheekadviseur. Wilt u weten waar u nog meer rekening mee moet houden? Neem dan contact met ons op.

Mogen ik en mijn gasten gebruik maken van alle parkfaciliteiten?

Ja, als eigenaar en als gast mag u altijd gebruik maken van onze parkfaciliteiten. Denk aan tennisbanen, midgetgolgbaan, natuurbad, tafeltennistafel, speeltuin, visvijver, voetbal- en volleybaldveld, horeca, sanitaire voorzieningen en een verwarmd buitenbad.