Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed
Investeren in recreatief vastgoed

Investeren in recreatief vastgoed

 • Zorgeloos investeren
 • Professionele verhuurorganisatie
 • Voor eigen gebruik of verhuur

Investeren in recreatief vastgoed bij Enjoy Resorts

Investeren in recreatief vastgoed is financieel gezien een goed alternatief voor het traditionele banksparen. Of u nou een vakantiewoning koopt voor eigen gebruik of als investering door de woning beschikbaar te stellen voor de verhuur. Enjoy Resorts biedt diverse mogelijkheden aan om te beleggen in onroerend goed op verschillende vakantieparken in Nederland. Ontdek de investeringsmogelijkheden.

 

Uitgelicht: Resort Heezerenbosch

Unieke kans om te beleggen in recreatief vastgoed bij Resort Heerzerenbosch. In 2022 is de bouw en ontwikkeling gestart van 60 nieuwbouw bungalows.
Ontdek Resort Heezerenbosch
 

Zakelijk en particulier investeren

Of u nou een zakelijke of een particuliere belegger bent, wanneer u investeert in vastgoed op een resort van Enjoy heeft u de keuze uit drie opties. Zo heeft u de optie om te kiezen voor volledig eigen gebruik, het volledig verhuren van de woning of een combinatie van beide. Wanneer u kiest voor het verhuren van de vakantiewoning hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuur en het beheer van de woning. Onze professionele verhuurorganisatie zal alles regelen en u volledig ontzorgen. Op deze manier investeert u zorgeloos in vastgoed en kunt u genieten van uw rendement.

 
  Eigen gebruik

  Wanneer u investeert in recreatief vastgoed voor eigen gebuik, ontvangt u geen inkomsten uit verhuur. Echter profiteert u wel van de waardeontwikkeling van de woning en heeft u altijd een eigen vakantieverblijf tot uw beschikking. 

  Volledige verhuur

  Als u streeft naar een vast rendement op uw investering, is volledige verhuur een uitstekende keuze. U zult voor een langere tijd een vast rendement ontvangen. Dit biedt financiële stabiliteit.

  Combinatie eigen gebruik en verhuur

  Wanneer u kiest voor deze optie ontvangt u een variabel rendement afhankelijk van de bezettingsgraad van de woning. Het rendement fluctueert dan op basis van uw persoonlijke gebruik en de verhuurperiodes.

Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden bij Enjoy Resorts? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur of vraag de informatiebrochure aan.

 
 

Aantrekkelijk rendement bij investeren in vastgoed

Een belangrijk aspect bij het investeren in vastgoed is het rendement over de investering. In de basis zal het rendement voortvloeien vanuit de huurinkomsten van de woning. Daarom is het verstandig om goed na te denken over de gebruiksvorm. Wanneer u kiest voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur zijn de huurinkomsten variabel. Het rendement is dus afhankelijk van de bezetting van de woning. Wilt u liever zekerheid en een vast rendement ontvangen over uw investering? Dan kunt u kiezen voor volledige verhuur. Door de woning volledig beschikbaar te stellen voor de verhuur is het mogelijk om een vast rendement te ontvangen. Wanneer u investeert in vastgoed voor eigen gebruik, dan ontvang u geen inkomsten vanuit de verhuur. Echter, profiteert u wel van de waardeontwikkeling van het object.

Ontdek de andere resorts

Resort Groot Stokkert

Blijf op de hoogte van het nieuwe plan voor het voormalige Zorghotel Groot Stokkert in Wapenveld.
Blijf op de hoogte

Resort De Bergse Heide

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent Resort De Bergse Heide.
Blijf op de hoogte
 

Meer weten over de investeringsmogelijkheden?

Wilt u graag particulier of zakelijk investeren in vastgoed op een van de resorts van Enjoy maar heeft u nog vragen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs. Wij geven u graag inzicht in de investeringsmogelijkheden en het potentiële rendement. Zo zijn er geen verrassingen en kunt zo zorgeloos investeren.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 
 

Zit u met vragen over de individuele fiscale gevolgen van investeren? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met uw fiscaal adviseur.