Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed
Enjoy Resorts Vastgoed

Chalet kopen in Gelderland

  • Nieuw resort
  • Gelegen aan de Veluwe
  • Zorgeloos investeren

Een chalet kopen in Gelderland bij Enjoy Resorts

Hoe fijn zou het zijn om een vakantiechalet te kopen in de groenste provincie van Nederland. Het nieuwe resort aan de rand van de Veluwe, Resort Groot Stokkert, is de ideale locatie voor een chalet in Gelderland. U fietst of wandelt rechtstreeks het prachtige natuurgebied in. Een vakantiechalet kopen kunt u doen als belegging met vast rendement. Het resort is perfect voor natuurliefhebbers en vakantiegangers die op zoek zijn naar de rust van de natuur, ruimte van het chalet en de ontspanning. Vraag een brochure aan als u geïnteresseerd bent.

Resort Groot Stokkert:

  • Nieuw resort (meer informatie volgt)
  • Gelegen op de Veluwe
  • Bosrijke omgeving
 
 

Vakantiechalet kopen in Gelderland

Als u hebt besloten om uw spaargeld te investeren in een vakantiechalet in Gelderland heeft u diverse mogelijkheden. U kunt kiezen voor eigen gebruik van het chalet als rendement behalen niet belangrijk is voor u en vooral zelf in het chalet in Gelderland gaat verblijven. Wilt u wel rendement behalen? Dan heeft u de mogelijkheid om het chalet volledig te verhuren of te kiezen voor een combinatie van verhuur en eigen gebruik. Bij volledige verhuur ontvangt u een vast rendement. Bij gedeeltelijke verhuur hangt het rendement af van de verhuuropbrengsten. 

Ik kies voor een vast rendement ontvangen

U investeert uw geld in een chalet in Gelderland en stelt het volledig beschikbaar voor de verhuur. Dan ontvangt u een vast rendement.

Ik kies voor een variabel rendement ontvangen

Wanneer u kiest om zelf deels gebruik te maken van het chalet en deels beschikbaar te stellen voor verhuur is het rendement afhankelijk van de bezetting.

Ik kies ervoor om de woning zelf te gebruiken

U investeert in een chalet in Gelderland voor eigen gebruik. U ontvangt geen rendement, omdat u het chalet niet verhuurt. Wel profiteert u van de waardeontwikkeling.

 
 

De voordelen van Enjoy Resorts

Een vakantiechalet in Gelderland kopen bij Enjoy Resorts is een zorgeloze investering. Wij vinden het belangrijk om een zorgeloos koopproces te bezorgen en daarom streven wij hier ook naar. Tijdens het proces van een chalet kopen wordt u begeleid en voorzien van deskundig advies. Weet u al hoe u gebruik gaat maken van uw tweede huis? Wij helpen u daar graag bij zodat u alles uit handen kunt geven. Het verhuurproces wordt verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. U kunt zorgeloos genieten van uw investering. 

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een vakantiechalet in Gelderland? Via onderstaande buttons kunt u meer informatie aanvragen en wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van Resort Groot Stokkert. Overige vragen? Neem dan contact met ons op!