Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed
Vakantiehuis kopen Gelderland

Nieuw resort op de Veluwe

Nieuwe recreatiewoningen
Koop al een vakantiewoning vanaf €149.500. Voor recreatief eigen gebruik en/of verhuur.
  • Nieuw resort
  • Unieke locatie op de Veluwe
  • Zorgeloos investeren

Vakantiehuis kopen in Gelderland

Gelderland is de groenste provincie van Nederland, en daardoor met uitstek dé provincie voor een vakantie in eigen land. Hoe heerlijk is het als u een eigen vakantiehuis kunt kopen in Gelderland? Op elk gewenst moment even opladen in de natuur in uw eigen vakantiewoning. Een vakantiewoning in Gelderland kopen kunt u overigens ook doen als belegging met een vast rendement. Resort Groot Stokkert is een nieuw resort aan de rand van de Veluwe vanwaar u zo dit prachtige natuurgebied in fietst of wandelt. Dé ideale locatie voor echte natuurliefhebbers en vakantiegangers die op zoek zijn naar rust, ruimte en ontspanning. U kunt er ook voor kiezen om een chalet of bungalow te kopen in Gelderland.

Resort Groot Stokkert:

  • Voormalig Groot Stokkert
  • Nieuw resort (binnenkort meer)
  • Op de Veluwe

Vakantiewoning in Gelderland kopen

Indien u heeft besloten een vakantiehuisje te kopen in Gelderland heeft u drie mogelijkheden voor het gebruik van uw tweede huis. Kies voor eigen gebruik als rendement behalen niet belangrijk voor u is en u vooral zelf van de woning wilt genieten. Wel een vakantiewoning in Gelderland kopen voor rendement? Dan kunt u kiezen voor volledige verhuur of een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Bij volledige verhuur ontvangt u een vast rendement, bij gedeeltelijke verhuur is het rendement afhankelijk van de verhuuropbrengsten.

Ik wil een vast rendement ontvangen

U investeert in een recreatiewoning bij Enjoy Resorts en stelt het volledig beschikbaar voor de verhuur. U ontvangt een vast rendement.

Ik wil een variabel rendement ontvangen

Op het moment dat u zelf geen gebruik maakt van de woning is deze beschikbaar voor de verhuur. Het rendement is afhankelijk van de bezetting.

Ik wil de woning zelf gebruiken

U koopt een recreatiewoning voor eigen gebruik. Omdat u niet verhuurt ontvangt u geen rendement. U profiteert wel van de waardeontwikkeling van de woning.

De voordelen van Enjoy Resorts

Een vakantiehuis in Gelderland kopen bij Enjoy Resorts moet een zorgeloze inverstering zijn, dat vinden wij belangrijk en is ons streven. Daarom wordt u het hele proces begeleid en voorzien van deskundig advies. Kiest u voor de verhuur van de woning als alternatief voor sparen? Dat is een uitstekende keus en daarvoor nemen wij u graag alles uit handen. Het volledige verhuurproces wordt verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Hierdoor kunt u echt zorgeloos genieten van uw investering.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een vakantiewoning in Gelderland bij Enjoy Resorts? Via onderstaande buttons kunt u meer informatie aanvragen of contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!