• Unieke locaties in de natuur
  • Duurzaam investeren
  • Eigen gebruik & verhuur

Vakantiewoning kopen in Nederland

Bent u van plan om een vakantiewoning te kopen in Nederland? Er zijn verschillende redenen voor het kopen van een vakantiehuis. Misschien wilt u een vakantiehuis gebruiken als tweede woning of ziet u de woning als investering voor de toekomst. Bij Enjoy Resorts is het mogelijk om een vakantiewoning te kopen voor (recreatief) eigen gebruik of als investering door deze te verhuren. De resorts van Enjoy zijn gelegen in Noord-Brabant en Gelderland en bieden veel rust en ruimte. Zo kunt u gemakkelijk genieten van alles wat de omgeving u te bieden heeft. Ontdek hieronder alle mogelijkheden.

Bekijk ons aanbod
 

Investeren in recreatief vastgoed

Bent u van plan om te investeren in vastgoed? Ontdek dan de mogelijkheden van recreatief vastgoed bij Enjoy Resorts Vastgoed.
Bekijk de mogelijkheden

Vakantiehuisje kopen voor de verhuur

Wanneer u een vakantiewoning wilt kopen in Nederland om deze te verhuren zal onze professionele verhuurorganisatie u volledig ontzorgen. Ze zullen zorg dragen voor de verhuur en het beheer van de vakantiewoning. Het rendement bij verhuur is afhankelijk van de keuze die u maakt bij de aankoop van de woning. Naast een vast rendement is het ook mogelijk om bij Enjoy Resort Vastgoed te kiezen voor een variabel rendement.

Ik wil een vast rendement ontvangen

U investeert in een recreatiewoning bij Enjoy Resorts en stelt het volledig beschikbaar voor de verhuur. U ontvangt een vast rendement.

 

Ik wil een variabel rendement ontvangen

Op het moment dat u zelf geen gebruik maakt van de woning is deze beschikbaar voor de verhuur. Het rendement is afhankelijk van de bezetting.

 

Ik wil de woning zelf gebruiken

U koopt een recreatiewoning voor eigen gebruik. Omdat u niet verhuurt ontvangt u geen rendement. U profiteert wel van de waardeontwikkeling van de woning.

 
 

Vakantiewoning kopen in Nederland als investering

Een vakantiewoning kopen in Nederland doet u bij Enjoy Resorts. Het grote voordeel van een vakantiewoning kopen bij Enjoy is de keuze uit drie verschillende resorts. De resorts zijn gelegen in natuurlijke gebieden in de provincies Noord-Brabant en Gelderland. Bij Resort Heezerenbosch in Noord-Brabant is het zelfs mogelijk om te investeren in luxe zorgwoningen. Door de stijgende vraag naar zorgvastgoed biedt dit een waardevaste investering met een aantrekkelijk rendement. Investeren in recreatief of zorgvastgoed is tegenwoordig een uitstekend alternatief voor het traditionele banksparen.

Meer weten over het kopen van een vakantiehuis?

Heeft u vragen over de aankoopmogelijkheden of de vakantiewoningen die te koop zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur of vraag de informatiebrochure aan.

Brochure aanvragen Neem contact met ons op