Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed
Zorgwoning kopen | Enjoy Resorts

Zorgwoning kopen

Een zorgwoning kopen bij Enjoy Resorts

Een zorgwoning kopen? Bij Enjoy Resorts vindt u een ruim aanbod aan zorgwoningen op diverse vakantieparken in Nederland. Wanneer u kiest voor de aanschaf van een zorgwoning bij Enjoy Resorts heeft u de keuze uit verschillende investeringsmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een zorgunit kopen voor volledige verhuur waarbij u een vast rendement ontvangt. Ook kunt u er voor kiezen de zorgwoning enkel beschikbaar te stellen voor de verhuur wanneer u er zelf geen gebruik van maakt en zo een variabel rendement ontvangen. Daarnaast kunt u de woning kopen voor eigen gebruik, zo kunt u zelfstanding wonen met zorg. Onze resorts zijn gelegen in Noord-Brabant en Gelderland en bieden veel rust en ruimte, het kopen van een zorgwoning bij Enjoy Resorts laat u kennis maken met alles wat de omgeving te bieden heeft. 

 

Uitgelicht:

Resort
Heezerenbosch

Heeze, Noord-Brabant

 1. 120 zorgwoningen in de verkoop
 2. Nabij natuurgebied de Groote Heide
 3. Volop rust en ruimte

Ontdek Resort Heezerenbosch

Zorgwoning te koop in Noord-Brabant en Gelderland

Bij de aankoop van een zorgwoning op één van onze resorts, heeft u de keuze uit een hoek, geschakelde of vrijstaande zorgwoning geschikt voor 1 of 2 personen. Iedere zorgwoning wordt massief en duurzaam gebouwd, is voorzien van een externe warmtepomp in combinatie met zonnepanelen en wordt geleverd inclusief meubelpakket. Niet alleen de woning is voorzien van diverse faciliteiten, ook op de parken vindt u de nodige voorzieningen welke bijdragen aan een zorgeloos verblijf.

Interrese in het kopen van een zorgwoning? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur of vraag de brochure aan.

 

Onze resortvoorzieningen:

 • Apotheek
 • Bibliotheek
 • Boutique-wellness met gym
 • Dagbestedingsruimtes
 • Fysiotherapie-plus
 • Receptie met nachtdienst
 • Restaurant & Brasserie
 • Spreek- en behandelkamers - Artsen
 

Uw investering bij Enjoy Resorts

Wanneer u er voor kiest om te beleggen in zorgvastgoed bij Enjoy Resorts heeft u de keuze uit drie opties. Onze adviseurs staan klaar om u te begeleiden tijdens de aankoop van uw zorgwoning en onze professionele verhuurorganisatie staat klaar om u volledig te ontzorgen tijdens de verhuur van uw zorgunit. Ontdek de mogelijkheden:

 

Ik wil de zorgwoning zelf gebruiken

U investeert in een zorgwoning voor eigen gebruik. Met deze optie maakt u alleen zelf gebruik van de woning, waar u zelfstandig kunt wonen met zorg.

Ik wil een vast rendement ontvangen

U koopt een zorgwoning en stelt het volledig beschikbaar voor de verhuur. U zal voor een langere tijd een vast netto rendement ontvangen.

Ik wil een combinatie van beide

Op het moment dat u zelf geen gebruik maakt van de woning is deze beschikbaar voor de verhuur. Het rendement is afhankelijk van de bezetting.

 

Onze te koop aangeboden zorgwoningen:

 

Investeren in zorgvastgoed!