Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed
Investeren in zorg

Investeren in zorgvastgoed

  • Grote vraag naar zorgvastgoed
  • Portfolio spreiding
  • Ontvang een gegarandeerd rendement

Investeer in vastgoed met een passend zorgconcept

Wanneer men vroeger niet meer thuis kon wonen vanwege bepaalde zorgbehoeftes ging men naar een verzorgingstehuis. Maar tijden veranderen, er is namelijk steeds meer vraag naar kwalitatieve huurwoningen waar zorg aan huis mogelijk is. Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat investeren in slimme vastgoedobjecten met passende zorgconcepten een uitstekende aanvulling aan uw beleggingsportefeuille is. Bij Enjoy Resorts kunt u investeren in zorgvastgoed op diverse locaties in Nederland. Zo ook bij Resort Heezerenbosch, een ruim opgezet park nabij natuurgebied de Groote Heide. Hier komen hospitality en zorg samen.

 

Investeren bij Zorg Resort Heezerenbosch

Zorg Resort Heezerenbosch

In 2022 is de bouw en ontwikkeling gestart van “Zorg Resort Heezerenbosch”. In het groene hart van Brabant ontstaan 60 nieuwbouw bungalows met daarin 120 zorgwoningen. De eerste 7 jaar van de 20-jarige looptijd ontvangt u als investeerder een rendement van 6%.
Ontdek Resort Heezerenbosch

Een vertrouwde en zorgeloze investering

Herstel- en logeerzorg is al jaren bezig aan een opmars. Met de dubbele vergrijzing enerzijds en de toegenomen welvaart anderzijds spelen demografische en economische factoren herstel- en logeerzorg in de kaart. Daarnaast is de druk op de ziekenhuizen nog steeds groot om patiënten zo snel mogelijk uit het ziekenhuis te ontslaan, zodat de hoog intensieve zorgbedden vrijkomen voor nieuwe patiënten. Hierin is al jaren een disbalans. Wetenschappelijke studies bewijzen bovendien dat rust en ruimte bijdraagt aan een voorspoedig herstel.

Deze ontwikkelingen bieden kansen voor particuliere en institutionele beleggers die opzoek zijn naar huurinkomsten en rendement op vastgoed. Als particuliere eigenaar heeft u tevens profijt van de mogelijkheid tot eigen gebruik, wat gezien kan worden als een persoonlijk “back-up” plan indien uzelf (of uw naaste familie) ooit zorgbehoeftig wordt.

Kortom, een persoonlijke “zorggarantie” in een vergrijzend Nederland waar een fijn zorgbed wellicht in de nabije toekomst in het gedrang kan komen!
 

 

Selectie van de juiste zorg-exploitant

De zorg wordt geleverd door gerenommeerde partijen in de markt. De selectie en regie is in handen van Noble Releave Zorg B.V. die jarenlange ervaring en expertise heeft op het gebied van het selecteren en begeleiden van de juiste exploitanten. Tijdens het verkoopproces wordt de zorg-business transparant met u gedeeld zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is en wat het fundament onder het verwachte (en de eerste 7 jaar gegarandeerde) rendement is.

Theo Berg - Director of Healthcare

 

Waardevast beleggen in de zorgsector

Wanneer u gaat beleggen in zorgvastgoed bij Enjoy Resorts heeft u keuze uit drie opties. Zo kunt u kiezen om de woning volledig te verhuren of om deze aan te kopen voor eigen gebruik. Daarnaast is een combinatie van beide vormen ook mogelijk. Wanneer u de woning gaat verhuren hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze professionele verhuurorganisatie zal alles regelen en u volledig ontzorgen. Op deze manier investeert u zorgeloos in zorgvastgoed en kunt u genieten van het rendement.

Ik wil de woning zelf gebruiken

U investeert in zorgvastgoed voor eigen gebruik. Met deze optie maakt u alleen zelf gebruik van de woning. Permanente bewoning is niet toegestaan.

 

Ik wil een vast rendement ontvangen

U investeert in zorgvastgoed en stelt het volledig beschikbaar voor de verhuur. U zal voor een langere tijd een vast rendement ontvangen.

 

Ik wil een combinatie van beide

Op het moment dat u zelf geen gebruik maakt van de woning is deze beschikbaar voor de verhuur. Het rendement is afhankelijk van de bezetting.

Wilt u meer weten over een investering in zorgvastgoed bij Enjoy Resorts? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur of vraag de informatiebrochure aan.

 

Vraag het aan onze adviseurs

Heeft u vragen over zorgvastgoed als beleggingsobject of wilt u informatie ontvangen over Zorg Resort Heezerenbosch? Onze adviseurs helpen u graag verder.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Zit u met vragen over de individuele fiscale gevolgen van investeren in zorgvastgoed? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met uw fiscaal adviseur.