Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed

Recreatiewoning

Resort Heerzerenbosch

  • Gelegen in de Parel van Brabant
  • Nabij natuurgebied de Groote Heide
  • Volop rust en ruimte
 

Meer informatie ontvangen over deze woning?

 
 
 
 

Omschrijving

Ontdek het ultieme toevluchtsoord in onze recreatiewoning, met een royaal woonoppervlak van ongeveer 70 m². De woning biedt een perfecte balans tussen comfort en functionaliteit, met een aparte badkamer compleet met douche, wastafel en toilet. De open woon/leefruimte nodigt uit tot ontspanning en gezelligheid, waar u kunt genieten van quality time met familie en vrienden. Stap naar buiten en laat de frisse lucht u omarmen op uw eigen terras. Ervaar het plezier van deze recreatiewoning dat is ontworpen voor comfort en genot. 

Resort Heezerenbosch

Gelegen in het hart van de Brabantse Kempen, ligt ons recreatiepark Heezerenbosch. Vooraan ons park nodigt restaurant de Boswachter u uit voor een hapje en een drankje. Gehuisvest in een karakteristieke lang gevel boerderij biedt dit sfeervolle café-restaurant een warme en gastvrije ambiance. Naast dit restaurant is er ook een beachclub, kantine en cafetaria. Het resort beschikt over diverse faciliteiten van jong tot oud. Als u wat sportiefs wilt doen kunt u tennissen, midgetgolfen, zwemmen, tafeltennis spelen, voetballen, biljarten en meer. Daarnaast beschikt het resort over toiletgebouwen en een wasserette. 

Daarnaast kunt u de prachtige omgeving ontdekken met prachtige fietsroutes die langs oude boerderijen, kastelen, akkers, weiden en eindeloze bossen lopen. Ook ligt op een kwartier rijden Einhdoven waar u het veelzijdige centrum kunt ontdekken. Verken de charme van de regio op eigen tempo. 

Video

Plattegrond en indeling woning

 

Kenmerken

StatusNieuw
BijzonderhedenExclusief kavel
ParkResort Heezerenbosch
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers
1 badkamer
Voor aantal personen
4 personen
Woonoppervlakte70m2
Faciliteiten op het resort
Tennisbanen
Midgetgoldbaan
Natuurbad
Tafeltennistafel
Pool- en biljarttafel
Speeltuin
Visvijver
Voetbal- en volleybalveld
Zwembad
Horecagelegenheden
Wasserette
 

Vraagprijs

Recreatiewoningvanaf€ 149.500,-v.o.n. exclusief kavel

Meer informatie ontvangen over deze woning?