Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed
voorbeeld

voorbeeld

Nieuwe moderne bungalow

Resort Heerzerenbosch

  • Gelegen in de Parel van Brabant
  • Nabij natuurgebied de Groote Heide
  • Volop rust en ruimte
 

Meer informatie ontvangen over deze woning?

 
 
 
 

Omschrijving

De prachtige moderne bungalow is een van onze nieuwbouw recreatiewoningen. Met een strakke en eigentijdse uitstraling is deze recreatiewoning de belichaming van comfort en stijl. 

Bij binnenkomst wordt u begroet door een luxe en ruime woonkamer, waarin het moderne interieur tot uiting komt. De luxe en comfortabele woonkamer heeft veel grote ramen waardoor er voldoende lichtinval is en het een gevoel van openheid creëert. De inrichting is zorgvuldig uitgekozen waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. De woning heeft een omheinde tuin waar u lekker buiten kunt genieten.

Resort Heezerenbosch

Gelegen in het hart van de Brabantse Kempen, ligt ons recreatiepark Heezerenbosch. Vooraan ons park nodigt restaurant de Boswachter u uit voor een hapje en een drankje. Gehuisvest in een karakteristieke lang gevel boerderij biedt dit sfeervolle café-restaurant een warme en gastvrije ambiance. Naast dit restaurant is er ook een beachclub, kantine en cafetaria. Het resort beschikt over diverse faciliteiten van jong tot oud. Als u wat sportiefs wilt doen kunt u tennissen, midgetgolfen, zwemmen, tafeltennis spelen, voetballen, biljarten en meer. Daarnaast beschikt het resort over toiletgebouwen en een wasserette. 

Daarnaast kunt u de prachtige omgeving ontdekken met prachtige fietsroutes die langs oude boerderijen, kastelen, akkers, weiden en eindeloze bossen lopen. Ook ligt op een kwartier rijden Einhdoven waar u het veelzijdige centrum kunt ontdekken. Verken de charme van de regio op eigen tempo. 

 

Kenmerken

StatusNieuw
ParkResort Heezerenbosch
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers
1 badkamer
Voor aantal personen
4 personen
Bouwjaar2023
Faciliteiten op het resort
Tennisbanen
Midgetgoldbaan
Natuurbad
Tafeltennistafel
Pool- en biljarttafel
Speeltuin
Visvijver
Voetbal- en volleybalveld
Zwembad
Horecagelegenheden
Wasserette
 

Vraagprijs

Recreatiewoningvanaf€ 149.500,-

Meer informatie ontvangen over deze woning?