Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Enjoy Resorts Vastgoed

Moderne woning met eigen grond en zonnepanelen

Resort Heerzerenbosch

  • Gelegen in de Parel van Brabant
  • Nabij natuurgebied de Groote Heide
  • Volop rust en ruimte
 

Meer informatie ontvangen over deze woning?

 
 
 
 

Omschrijving

Stap binnen in de perfecte combinatie van hedendaags comfort en duurzaam wonen met deze moderne woning, gelegen op eigen grond en uitgerust met zonnepanelen. Deze recreatiewoning biedt niet alleen een eigentijdse architectuur, maar ook een energiezuinige levensstijl. Hierdoor heeft u niet alleen lagere energiekosten, maar draagt u ook bij aan een groenere toekomst. 

Door de grote ramen word je bij het betreden van de woning begroet door een lichte en open sfeer, waarbij er een vloeiende overgang is tussen de verschillende leefruimtes. Een van de unieke kenmerken van deze woning is het ruime dakterras waar u kunt genieten van heerlijke diners, een kopje koffie of een gezellige barbecue. Daarnaast is deze woning voorzien van een handige berging van 500 x 300, waardoor u voldoende ruimte heeft om al u spullen op te bergen. 

Resort Heezerenbosch

Gelegen in het hart van de Brabantse Kempen, ligt ons recreatiepark Heezerenbosch. Vooraan ons park nodigt restaurant de Boswachter u uit voor een hapje en een drankje. Gehuisvest in een karakteristieke lang gevel boerderij biedt dit sfeervolle café-restaurant een warme en gastvrije ambiance. Naast dit restaurant is er ook een beachclub, kantine en cafetaria. Het resort beschikt over diverse faciliteiten van jong tot oud. Als u wat sportiefs wilt doen kunt u tennissen, midgetgolfen, zwemmen, tafeltennis spelen, voetballen, biljarten en meer. Daarnaast beschikt het resort over toiletgebouwen en een wasserette. 

Daarnaast kunt u de prachtige omgeving ontdekken met prachtige fietsroutes die langs oude boerderijen, kastelen, akkers, weiden en eindeloze bossen lopen. Ook ligt op een kwartier rijden Einhdoven waar u het veelzijdige centrum kunt ontdekken. Verken de charme van de regio op eigen tempo. 

 

Kenmerken

StatusNieuw
SubsiteResort Heezerenbosch
Aantal slaapkamers1
Voor aantal personen
2 personen
Faciliteiten op het resort
Tennisbanen
Midgetgoldbaan
Natuurbad
Tafeltennistafel
Pool- en biljarttafel
Speeltuin
Visvijver
Voetbal- en volleybalveld
Zwembad
Horecagelegenheden
Wasserette
Aantal badkamers
1 badkamer
 

Vraagprijs

€ 349.500,-v.o.n. inclusief kavel en excl. btw

Meer informatie ontvangen over deze woning?